Arvonta: Top 10 Mallorca!

16

wsoy-top10-mallorcaHyvää kesää täältä Matkaston toimituksesta – koleasta kelistä huolimatta! Joskus tuntuu, että esi-isämme olisivat voineet valita toisenlaisenkin asuinpaikan – kuten nyt vaikka Mallorcan. Tämä opaskirja, joka löytyi ylimääräisenä pyörimästä toimiston pöydältä, vie aurinkoiselle Mallorcalle ainakin haaveissa. Osallistu arvontaan, ja voit voittaa sen omaksesi!

Palkintona siis kätevän kokoinen ja värikäs suomenkielinen opaskirja Top 10 Mallorca (julkaisija WSOY).

Näin osallistut:

Kommentoi tämän postauksen alle, miksi haaveilet matkasta juuri Mallorcalle. Kilpailuaika päättyy sunnuntain vaihtuessa maanantaiksi, klo 00 eli keskiyöllä, ja kaikki siihen mennessä kommentoineet osallistuvat arvontaan. Voittaja julistetaan tällä sivulla maanantaina 13.7.2015 ja häneen otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.

Järjestelmä kysyy kommentoinnin yhteydessä sähköpostiosoitettasi. Sitä käytetään vain ja ainoastaan mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen.

Kiitos jo etukäteen kaikille osallistujille ja onnea kisaan! 🙂

Arvonta on nyt suoritettu, ja sen voitti nimimerkki Siinatar. Onnea voittajalle ja kiitokset kaikille osallistujille! Mukavia matkoja Mallorcalle ja muuallekin!

About Author

Päivi Kaarina Laajanen

Matkailutoimittaja, matkabloggaaja ja sisällöntuottaja. Verkkolehti Matkaston perustaja ja päätoimittaja. Opiskellut Aasian kulttuureiden tutkimusta ja uskontotiedettä. Tarinoi matkoistaan Mangostaniassa, aiemmin myös Matkasto Live -blogissa. Kirjoittaa, editoi tai oikolukee pyynnöstä sinunkin tekstisi!

16 Comments

  1. Ystävät ovat käyneet Mallorcalla ja kehuneet sen maasta taivaisiin. Sinne täytyisi siis itsekin joskus päästä =). Mukaan arvontaan!

  2. Reetta

    Kaunis on tuo saari kuulemma. Haluaisin käydä paikassa, jossa Frédéric Chopin asusteli 150 vuotta sitten.

  3. raimo.peltovuori&pp.inet.fi on

    Oli ensimmäisen ulkomaatkan kohde yli 30 vuotta sitten, olisi kiva käydä katsastamassa, onko enää mitään tuttua

Leave A Reply