Äänestä Suomen parasta matkablogia!

Hei lukija, toivottavasti olet viihtynyt Matkasto Liven parissa. Sen vuoksihan tätä blogia pyöritetään. Minulla olisi sinulle nyt pieni pyyntö. Olisi mukavaa, jos kävisit ehdottamassa Matkasto Liveä Suomen parhaaksi matkablogiksi Supersaverin järjestämässä kisassa!

Matkasto Livessä on kirjoiteltu matkasuunnitelmista ja kuulumisista paikan päältä milloin mistäkin, rennompaan ja henkilökohtaisempaan tyyliin kuin julkaisemassani Matkasto-verkkolehdessä. Aloitin bloggaamisen syksyllä 2012 Intiasta, ja olen sen jälkeen kirjoittanut myös Tsekeistä ja Malesiasta. Seuraavaksi vuorossa taitaa olla Thaimaa.

Pian blogin perustamisen jälkeen Reetta, Matkaston avustavana toimittajanakin tunnettu ystäväni, halusi blogata Nepalista ja Intiasta. Tottakai se sopi! Viime aikoina joukkoon on liittynyt myös kaksi vierasbloggaajaa, Liisa (Argentiina ja Chile) ja Eero (Intia). Sekalainen joukkomme on raportoinut kokemuksistaan viidakoista jäätiköille, aavikoilta vuoristoon. Ehkä juttumme ovat sinulle jo tuttuja?

Jos haluat antaa tunnustusta Matkasto Livelle ja ehdottaa sitä parhaaksi blogiksi jossakin alla olevista kategorioista (tai vaikka niissä kaikissa!), tee näin: mene kilpailusivulle, valitse haluamasi kategoria ja kirjoita kenttiin blogin nimi (Matkasto Live) sekä osoite (www.matkasto.net/blog). Se on helppoa, ja me kirjoittajat tulemme siitä hyvin iloisiksi!

Tervetuloa jatkossakin virtuaalimatkailemaan kanssamme!

-Päivi-

Travel Blog Awards 2014!
Katso Supersaverin kutkuttelevat lentotarjoukset.
Travel Blog Awards 2014!
Meiltä halvat lennot suosikki kohteeseesi ja rahaa jää muuhunkin – Supersaver.fi
Travel Blog Awards 2014!
Onko suuntanasi Savo? Muista aina varata kuopion hotellit Supersaverilta.

Kirjoita kommentti!