Olin täysin väärässä – saimme sittenkin lasilliset ouzoa!

IMG_6790

Kirjoitin aiemmassa postauksessa mietteitäni pakettimatkoista. Se oli ennen kuin saavuimme Pargaan. Täällä meitä odottikin iloinen yllätys!

Veikkailin ennen reissuamme, ettei pakettimatkalaisille tarkoitettua tervetulotilaisuutta olisi enää olemassakaan – sitä kun ei mainittu matkanjärjestäjien nettisivuilla. Apollomatkat kuitenkin järjesti tulopäivänä klo 17 tervetulotilaisuuden kävelykierroksen muodossa. Kierroksen viimeinen etappi oli satamakadun ravintolassa, jossa meille tarjottiin kuin tarjottiinkin lasilliset ouzoa!

Bongasin myös erään toisen matkanjärjestäjän tilaisuuden, jossa tuntui olevan sama meininki. Mahtavaa – seuramatkakulttuuriin olennaisesti kuuluva tervetulotilaisuus näyttäisi sittenkin olevan hengissä! Erityisesti mieltä lämmitti se, että myös me pelkät lennot ostaneet olimme tervetulleita mukaan.

Lasillisella ouzoa on ihmeellinen vaikutus – tämä pieni, mukava ele sai lähes unohtamaan sen, etteivät ateriat, matkatavaramaksut tai kuljetukset kohteessa sisältyneet lippujen hintaan.

Apollomatkat huolehti muutenkin kiitettävän hyvin siitä, että pääsimme aitoon pakettimatkatunnelmaan. Opas oli meitä vastassa lentokentällä ja ohjasi oikeaan bussiin. Saimme myös tervetulopaketin, jossa oli mm. kartta ja kohde-esite. Bussimatka (65 km) taittui ominpäin, sillä opas matkusti toisessa bussissa – mutta eipä se nyt niin kauheasti tahtia haitannut.

Nyt olemmekin viettäneet lomaa ihan itseksemme – eilen tosin tervetulotilaisuudesta tuttu pariskunta sattui kanssamme samaan ravintolaan, viereiseen pöytään…

Ja mitä Pargaan tulee – paikkahan on lumoavan kaunis! Minne vain päänsä kääntää, löytää uusia hienoja kuvakulmia. Tällä kertaa on pakko todeta, etteivät mainoskuvat valehtele yhtään. Kuvakoostetta tulossa pian – tässä yksi näyte.

IMG_6820

PS. Aloituskuvan ouzo ei jäänyt viimeiseksi – paikallisissa ravintoloissa kysytään yleensä aterian jälkeen, haluammeko lasilliset talon laskuun. Toistaiseksi emme ole kieltäytyneet.

 

Kirjoita kommentti!