Mikä Matkasto Live?

Mikä Matkasto Live

Matkasto Live on blogi, jossa verkkolehti Matkaston toimittajat ja toisinaan myös vierailevat bloggarit kirjoittavat matkakuulumisiaan.

Matkailutoimittaja Päivi Kaarina Laajasen perustama verkkolehti Matkasto on ilmestynyt tammikuusta 2012. Siinä julkaistaan artikkeleita maailman kulttuureista ja kulttuurimatkailusta. Saman vuoden marraskuussa Matkaston yhteyteen avattiin myös tämä blogi, Matkasto Live, jonka tarkoituksena on välittää reissutunnelmia paikan päältä vähän rennommalla otteella.

Blogia päivitetään aina, kun kirjoittajat lähtevät raportoimisen arvoisille reissuille. Jokainen matka tai muu erityisaihe saa oman kategoriansa, jolloin sitä on helppo seurata jatkosarjana omalta sivultaan. Poikkeuksen tekevät päätoimittajan kirjoittamat kotimaan jutut, joita on julkaistu keväästä 2014 saakka Suomi-kategoriassa.

Koska käymme viidakoissa, jäätiköillä, autiomaissa ja vuoristoissa, on suurin haasteemme edes kutakuinkin toimivien nettiyhteyksien löytäminen. Sen vuoksi osa teksteistä kirjoitetaan aluksi ruutuvihkoon tai kännykän muistiin, jossa ne joutuvat hetken odottamaan julkaisua. Joka tapauksessa ajatuksena on tarjota aitoja matkakuulumisia suoraan sieltä jostakin –  ja temmata lukija mukaan seikkailuihin eri puolille maailmaa.

Blogia on helpointa seurata, jos sen tilaa sähköpostiin sivun oikeassa laidassa olevasta laatikosta. Päivitykset julkaistaan myös Matkaston FB-sivulla sekä päätoimittajan Twitter-tilillä.

On täysi arvoitus, missäpäin maailmaa seuraavaksi liikumme! Pysy kanavalla, niin tiedät 🙂

Matkasto Live -tiimin puolesta, Päivi

 

Kirjoita kommentti!