Lasihelmikoruja jouluksi – Matkaston kaupasta!

0
Optimistinen lehdentekijä unohti olevansa myös käsityöyrittäjä.
Matkaston kauppa - joulun 2014 uutuustuotteita

Matkaston kauppa – joulun 2014 uutuustuotteita.

Kun lupailin edellisessä pääkirjoituksessa, että koko Matkasto siirtyy uudelle julkaisualustalle vuoden loppuun mennessä, en ottanut huomioon erästä  oleellista asiaa: käsityöyrittäjän joulunaluskiireitä! Aivan kuten viime vuonnakin, Matkaston kaupasta tilataan paljon lasihelmikoruja pukinkonttiin. Olisihan se pitänyt muistaa.

Lykkään siis vanhojen artikkelien julkaisulle asettamaani takarajaa suosiolla parilla viikolla eteenpäin – seuraaviin Matkamessuihin saakka. Moni varmasti tietää, että ne järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.-18.1. (Ehkä jopa tapaamme siellä?)

Samalla kun siirrän vanhoja artikkeleita, ilmestyy Matkastossa uusiakin juttuja. Viime viikolla julkaistu Reetta Näätäsen kirjoittama sari-artikkeli keräsi paljon lukijoita – ja joku on kuulemma jo ehtinyt tilata Intiasta oman sarin sen innoittamana! Muutama viikko sitten alkoi myös uusi sarja, Viikon hymy, jonka tarkoituksena on aina maanantaisin esitellä iloisia kuvia eri puolilta maailmaa. En malta olla kertomatta, että Matkaston seuraava iso artikkeli tulee olemaan ajatuksia herättävä kirjoitus eräästä Kaakois-Aasian valtiosta, joka pysyi pitkään suljettuna. Saatat arvata maan nimen.

Kaikenlaista mielenkiintoista on siis tekeillä verkkolehden puolella, mutta palataan vielä hetkeksi kauppaan. Siellä tämän joulun uutuustuotteita ovat uniikit avainnauhat ja rannekorut sekä lamppuhelmistä tehdyt korvakorut. Niitä kaikkia on tulossa lisää, ja myös aiemmin julkaistuja korumalleja on saatavilla. Ostamalla Matkaston kaupasta tuet suomalaista pienyrittäjyyttä ja autat verkkolehteä ilmestymään jatkossakin. Siis kiitos ja tervetuloa!

Mukavaa joulunalusaikaa kaikille lukijoille,

– Päivi –

About Author

Päivi Kaarina Laajanen

Matkailutoimittaja, matkabloggaaja ja sisällöntuottaja. Verkkolehti Matkaston perustaja ja päätoimittaja. Opiskellut Aasian kulttuureiden tutkimusta ja uskontotiedettä. Tarinoi matkoistaan Mangostaniassa, aiemmin myös Matkasto Live -blogissa. Kirjoittaa, editoi tai oikolukee pyynnöstä sinunkin tekstisi!

Leave a Reply