Uusittu Matkasto on vihdoin avattu!

0

lehti

Hyvä yleisö, verkkolehti Matkasto ylpeänä esittää: upouusi julkaisualusta. 

Matkasto ilmestyi Joomla-alustalla tammikuusta 2012 näihin päiviin saakka. Nyt meillä on WordPress. Teknisesti suurinpiirtein kaikki on muuttunut, ja visuaalisestikin melko paljon – vaikka kyllä vanhan Matkaston tyyliä on edelleen hieman jäljellä.

Lukijan näkökulmasta sivusto on nyt toivottavasti helppokäyttöisempi ja miellyttävämpi seurata. Julkaisijan näkökulmasta paremmin toimiva sivupohja innostaa ideoimaan uutta sisältöä ja päivittämään lehteä aktiivisemmin.

Siirtotyö ei toki tähän lopu, sillä vasta pieni osa vanhoista artikkeleista on löytänyt paikkansa uudella alustalla. Laskelmien mukaan viimeisenkin pitäisi olla näkyvillä 31.12.2014 mennessä. Siinä tavoite loppuvuodelle! Samalla kun vanhoja artikkeleita ilmestyy tasaiseen tahtiin, alkaa Matkastoon tulla myös uutta sisältöä. Sen on tarkoitus olla entistä säännöllisempää. Luvassa on vanhojen tuttujen formaattien lisäksi vähän erilaisiakin juttuja.

Uudistuneen Matkaston sivut ja linkit on tarkistettu moneen kertaan, mutta kuten tässä on matkan varrella joutunut toteamaan, sattuu julkaisuhommissa kaikenlaista yllättävää. Jos löydät sivustolta korjattavaa, voit mielellään ilmoittaa siitä päätoimittajalle.

Tästä se lähtee, Matkaston uusi aikakausi! Olkaa mukana – ja kertokaa kavereillekin! 🙂

About Author

Päivi Kaarina Laajanen

Matkailutoimittaja, matkabloggaaja ja sisällöntuottaja jo vuodesta 2001. Verkkolehti Matkaston perustaja ja päätoimittaja. Kirjoittaa omista matkoistaan Mangostaniassa, aiemmin myös Matkasto Live -blogissa. Ota yhteyttä, kun tarvitset sisällöntuotanto-, copywriting- tai kielenhuoltopalveluita!

Leave A Reply