Uutta Matkastossa: Matkailu!

0

matkasto-uusi-matkailuosio

Uskoisitko, ettei tässä lehdessä ole vielä koskaan ollut matkailuosiota? Totta se on – mutta asia on nyt korjattu!

Matkasto aloitti vuonna 2012 maailman kulttuureista kertovana verkkolehtenä. Matkan varrella mukaan on hiipinyt yhä enenevässä määrin matkailullisia elementtejä. Niiden suosiosta on voinut vetää johtopäätöksen: kaupallinen matkailu kiinnostaa lukijoita!

Liikkuminen paikasta toiseen, majoitus, syöminen, käyntikohteet, matkavarusteet… kaupallinen matkailu liittyy kaikkeen siihen, mitä teemme ja koemme matkustaessamme. Nyt vihdoin kaikelle tälle on avattu Matkastossa oma osionsa, ja sen nimi on lyhyesti ja ytimekkäästi MATKAILU.

Mistä otamme aiheemme?

Seuraamme matkailu-uutisia ja ilmiöitä useista eri lähteistä, esimerkiksi lehdistötiedotteista. Maailmalla pidämme tietenkin myös omat silmät auki. Poimimme talteen kiinnostavimmat aiheet ja kerromme niistä eteenpäin lukijoillemme!

Matkasto tekee myös sisältöyhteistyötä esimerkiksi matkailualan yritysten ja matkailutoimistojen kanssa. Jos sinulla on idea, joka voisi sopia sivuillemme, lue tarkemmin täältä.

Sekä matkailua että kulttuureita

Uuden matkailuosion tavoitteena on tarjota lukijoille kivoja vinkkejä ja hyödyllistä tietoa niin kotimaasta kuin kauempaakin. Kaupallinen matkailu täydentää lehden kulttuuripainotteista sisältöä. Kulttuuriartikkeleita ilmestyy edelleen totuttuun tapaan osiossa, jonka nimi on nyt yksinkertaisesti KULTTUURIT. Tervetuloa seuraamaan molempia!

Matkailuosion ensimmäiset varsinaiset jutut ilmestyvät heti, kun vastaan tulee tarpeeksi hyvä aihe! 

About Author

Päivi Kaarina Laajanen

Matkailutoimittaja, matkabloggaaja ja sisällöntuottaja. Verkkolehti Matkaston perustaja ja päätoimittaja. Opiskellut Aasian kulttuureiden tutkimusta ja uskontotiedettä. Tarinoi matkoistaan Mangostaniassa, aiemmin myös Matkasto Live -blogissa. Kirjoittaa, editoi tai oikolukee pyynnöstä sinunkin tekstisi!

Leave A Reply