Voita nettikurssi valitsemastasi kielestä!

28
Hei, mitä kieltä haluaisit oppia? Matkasto arpoo nyt yhteistyössä WordDiven kanssa vapaavalintaisia kielikursseja!

worddive-3WordDive on netissä toimiva ohjelma ja mobiilisovellus kielten opiskeluun. Sen sanotaan olevan nopein tapa oppia ja saada käyttöön uusi kieli. Käy lukemassa lisää WordDiven menetelmästä Matkaston julkaisemasta artikkelista ja osallistu sitten kilpailuun, jonka voittajat pääsevät kehittämään kielitaitoaan uudenlaisella, hauskalla tavalla!

Tässä kilpailussa arvotaan peräti kolme voittajaa, joista jokainen saa kuuden kuukauden lisenssin mihin tahansa WordDiven kielikurssiin. Valittavana on 11 kieltä: englanti, espanja, ranska, italiasaksa, japani, kiina, venäjä, ruotsi, suomi ja viro.

Näin osallistut

Vastaa kaksiosaiseen kysymykseen: 1) Mitä WordDiven listalla olevaa kieltä haluaisit opiskella ja 2) mikä kieli pitäisi mielestäsi seuraavaksi lisätä valikoimaan? Kirjoita vastauksesi alla olevaan kommenttikenttään (Esim: 1) espanja, 2) hindi). Samalla tulemme selvittäneeksi, mitkä kielet kiinnostavat Matkaston lukijoita!

Kilpailuaika päättyy keskiviikkona 23.9.2015 klo 22, ja kaikki siihen mennessä kommentoineet osallistuvat arvontaan. Voittajat julistetaan tällä sivulla seuraavana päivänä ja heihin otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.

Järjestelmä kysyy kommentoinnin yhteydessä sähköpostiosoitettasi. Sitä käytetään vain ja ainoastaan mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen.

Matkasto ja WordDive toivottavat kaikille osallistujille onnea kisaan! 🙂

WordDive-kisa on nyt ratkennut! Puolueettomassa lappuarvonnassa onni suosi seuraavia vastaajia: Jaana Pirkkalainen, Reijo Rajala ja Jerry/Pako arjesta.
Kiitokset kaikille mukana olleille ja onnea voittajille – teihin ollaan yhteydessä sähköpostitse!

About Author

Päivi Kaarina Laajanen

Matkailutoimittaja, matkabloggaaja ja sisällöntuottaja. Verkkolehti Matkaston perustaja ja päätoimittaja. Opiskellut Aasian kulttuureiden tutkimusta ja uskontotiedettä. Tarinoi matkoistaan Mangostaniassa, aiemmin myös Matkasto Live -blogissa. Kirjoittaa, editoi tai oikolukee pyynnöstä sinunkin tekstisi!

28 Comments

  1. Haluaisin opiskella japania, koska suuntaan sinne kohta taas reissuun :). Voitto tulisi siis täydelliseen saumaan!

    Kielilista on hyvä ja se sisältää minulle “tärkeimmät” kielet, mutta lisäisin ehkä portugalin.

    Kiva kilpailu :)!

Leave A Reply