Sisältöyhteistyö – näkyvyyttä Matkastossa

Matkasto tekee harkittua sisältöyhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, jotka edustavat lehden aihepiiriin liittyviä tuotteita, palveluita tai kohteita. Ota yhteyttä ja kerro ehdotuksesi!

IMG_5947

Sisältöyhteistyö – esimerkkejä

Artikkelit

Matkasto suosittelee toisinaan lukijoilleen matkailuun tai kulttuureihin liittyviä käyntikohteita, palveluita tai tuotteita. Jos yritykselläsi on aiheeseen sopiva ehdotus, voit ottaa yhteyttä päätoimittajaan ja kysyä lisää! Juttuja julkaistaan harkinnan ja sopimuksen mukaan Matkailu– tai Matkasto suosittelee -osiossa.

Kilpailut ja arvonnat

Haluaisiko yrityksesi toimia Matkaston kilpailusponsorina ja saada sitä kautta näkyvyyttä? Voit ehdottaa palkinnoksi jotakin lehden aihepiiriin sopivaa. Jos päädymme yhteistyöhön, laatii Matkasto kilpailusivun ja mainostaa sitä sosiaalisessa mediassa.

Molempi parempi: kilpailun voi yleensä yhdistää Matkastossa julkaistuun artikkeliin, jotka linkitetään toisiinsa. Näin näkyvyydestä tulee laajempaa.

Lehdistömatkat ja -vierailut

Haluatko näkyvyyttä matkakohteelle tai vaikka mukavalle majapaikalle? Kutsu Matkasto käymään! 🙂 Toimimme yhteistyössä mm. matkailutoimistojen, matkanjärjestäjien ja hotellien kanssa. Kohteet voivat saada näkyvyyttä aiheesta riippuen joko verkkolehdessä, sen yhteydessä ilmestyvissä blogeissa tai molemmissa.

Matkaston kannalta kiinnostavia lehdistömatkan aiheita ovat esim. kulttuurihistoria, perinteinen elämänmeno, taide, ruoka, seikkailut ja luonto. Majoituksessa arvostamme pitkälti samoja asioita.

Matkaston perustajalla & päätoimittajalla Päivi Kaarina Laajasella on yli 10 vuoden kokemus lehdistömatkoista vapaana toimittajana – neljällä eri mantereella, yksin ja ryhmässä, kirjoittajana ja valokuvaajana.

Lehdistömatkalta voidaan sopimuksen mukaan julkaista erilaisia juttuja verkkolehti Matkastossa sekä omakohtainen, moniosainen matkakertomus Mangostania-matkablogissa.

Ota yhteyttä paivikaarina@matkasto.net ja kysy lisää! 🙂


Yhteistyö yritysten kanssa näkyy sosiaalisen median kanavissamme. Kaikkia verkkolehti Matkastossa ja sen blogeissa julkaistuja yhteistyöjuttuja mainostetaan Facebookissa, Twitterissä ja Google Plussassa. Lisänäkyvyyttä tuo tietysti se, että yrityksesi jakaa niitä myös omissa kanavissaan.

Jos Matkasto ei ole sinulle ennestään tuttu, voit lukea siitä lisää täältä.

Matkasto on tehnyt sisältöyhteistyötä mm. seuraavien tahojen kanssa:Matkasto ei valitettavasti tee seuraavanlaista yhteistyötä:

  • linkkien vaihto
  • yritysten edustajien kirjoittamien kaupallisten artikkelien julkaisu.

Tällä linjauksella haluamme pitää sisältömme korkeatasoisena ja lukijoita palvelevana. Uskomme sen hyödyttävän myös tarkkaan valittuja yhteistyökumppaneitamme! 🙂

Jos sinulla on ehdotus, joka saattaisi sopia Matkastoon, lähetä viesti!