Matkaston yhteyteen avattiin uusi blogi

0
Mangostanian teemoja ovat mm. kulttuurit, luonto, seikkailu ja perhematkailu.

Mangostania

Verkkolehti Matkastolla on nyt kaksi erillistä matkablogia. Matkasto Live, jossa on useampia kirjoittajia, avattiin jo lehden perustamisvuonna 2012. Sen rinnalle syntyi maaliskuussa 2015 Mangostania, päätoimittaja Päivi Kaarina Laajasen matkablogi.

Blogit ovat perusajatukseltaan erilaiset. Matkasto Live keskittyy useampien kirjoittajien yksittäisiin matkoihin, jotka ilmestyvät sarjoina. Mangostania on henkilökohtainen blogi, jossa ilmestyy varsinaisten matkakertomusten lisäksi myös yleisempää asiaa maailmasta ja matkailusta. Mangostanian perustamisen syistä voi lukea tarkemmin täältä.

Molemmat blogit ilmestyvät erillisillä alustoillaan Matkaston yhteydessä, ja niitä voi seurata Matkaston sosiaalisen median kautta – FacebookissaGoogle Plussassa ja  Twitterissä (yhdistetty Matkaston ja päätoimittajan tili). Matkasto toivottaa mukavia hetkiä sekä verkkolehden että blogien parissa!

About Author

Verkkolehti Matkaston perustaja ja päätoimittaja. Matkailutoimittaja ja matkailualan sisällöntuottaja/copywriter jo vuodesta 2001. Kirjoittaa omista matkoistaan Mangostaniassa, aiemmin myös Matkasto Live -blogissa.

Leave A Reply