Kaupallinen yhteistyö – näkyvyyttä verkkolehdessä ja blogeissa

Matkasto Media tekee harkittua kaupallista yhteistyötä matkakohteiden sekä matkailuun liittyviä tuotteita tai palveluita tarjoavien yritysten kanssa. Ota yhteyttä ja kerro ideasi!

IMG_5947

Matkasto Media on matkailutoimittaja Päivi Kaarina Laajasen vuonna 2012 perustama matkailuun ja maailman kulttuureihin keskittyvä verkkomedia. Siihen kuuluvat

Lisäksi Matkastolla on useita sosiaalisen median kanavia, esim:

Kaupallinen yhteistyö Matkasto Median kanssa voi tarkoittaa näkyvyyttä verkkolehdessä, blogissa tai somessa – tai niissä kaikissa. Mieluiten tarjoamme yhteistyökumppaneillemme monipuolista pakettia, joka tavoittaa seuraajia eri kanavissa.

Matkasto Media tavoittaa joka kuukausi tuhansia matkailusta kiinnostuneita suomalaisia. Tyypillinen lukijamme on 30–50-vuotias nainen, mutta myös nuoret seikkailijat ja vähän vanhemmat matkailijat (miehetkin!) ovat löytäneet meidät. Useimpia seuraajiamme tuntuu yhdistävän kiinnostus paitsi erilaisiin kulttuureihin ja kulttuurimatkailuun, myös luontoon ja luontomatkailuun.

Moni lukee Matkaston artikkeleita ja blogipostauksia suunnitellessaan lomamatkaa tai haaveillessaan sellaisesta. Eksoottisten kaukomaiden lisäksi julkaisemme juttuja myös lähimatkailusta ja kotimaan kohteista. Ne ovat usein suosittuja, sillä kynnys lähteä lähelle on matalalla.

Kaupallinen yhteistyö: esimerkkejä

Palvelut ja tuotteet

Matkasto suosittelee toisinaan lukijoilleen matkailuun tai kulttuureihin liittyviä palveluita tai tuotteita. Jos yritykselläsi on aiheeseen sopiva ehdotus, voit ottaa yhteyttä päätoimittajaan ja kysyä lisää.

Esimerkkejä:

Majoitus

Olemme vuosien varrella tehneet yhteistyötä useiden hotellien kanssa sekä kotimaassa että ulkomailla. Pyrimme aina valitsemaan hotelleja, jotka ovat jollakin tavalla kiinnostavia: historiallisia, visuaalisesti vaikuttavia tai muuten vain persoonallisia. Hotelliarviomme perustuvat siihen, että olemme yöpyneet paikan päällä. Meitä saa siis kutsua käymään!

Esimerkiksi:

Matkakohteet

Toimimme mielellämme yhteistyössä niin kotimaisten kuin ulkomaisten matkailutoimistojen ja matkanjärjestäjien kanssa. Voimme tarjota monipuolista näkyvyyttä erilaisille matkakohteille joko osallistumalla lehdistömatkoille/blogimatkoille tai suunnittelemalla reittimme omatoimisesti.

Olemme erikoistuneet kulttuurimatkailuun, luontomatkailuun ja perhematkailuun. Matkaston kannalta kiinnostavia lehdistö/blogimatkan aiheita ovat esim. historia, perinteinen elämänmeno, taide, ruoka, seikkailut ja luonto.

Matkoilta voidaan sopimuksen mukaan julkaista erilaisia juttuja verkkolehdessä ja omakohtaisia matkakertomuksia Matkaston blogeissa. Lisäksi julkaisemme paljon kuvia ja vinkkejä sosiaalisessa mediassa.

Esimerkkejä:

Kilpailut ja arvonnat

Haluaisiko yrityksesi toimia Matkaston kilpailusponsorina ja saada sitä kautta näkyvyyttä? Voit ehdottaa palkinnoksi jotakin aihepiiriimme sopivaa. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi matkailuun liittyvä kirja, matkavaruste, hotelliyö tai matkalahjakortti. Otamme vastaan muitakin ehdotuksia! Kilpailu voidaan käydä joko somessa tai verkkolehdessä. Sen voi yhdistää myös Matkastossa julkaistuun artikkeliin, jolloin näkyvyydestä tulee laajempaa.

Ota yhteyttä paivikaarina@matkasto.net ja kysy lisää.


Kaupallinen yhteistyö yritysten kanssa näkyy paitsi verkkolehdessä ja blogeissa, myös sosiaalisen median kanavissamme. Lisänäkyvyyttä tuo tietysti se, että yhteistyöyritys jakaa juttua myös omissa kanavissaan.


Matkasto on tehnyt kaupallista yhteistyötä mm. seuraavien tahojen kanssa:Jos sinulla on yhteistyöehdotus, joka saattaisi sopia Matkastoon, lähetä viesti!